IN ORDER TO SHOW YOU THIS CONTENT YOU NEED TO CHANGE YOUR COOKIE SETTINGS.

GIVE A DAMN

Give a damn today - to give it hell tomorrow!

 

UUSI TURVAKENKÄMALLISTO

Tarkoin suunnitellut ja kehitellyt turvakenkien komponentit vastaavat täysin niihin samoihin korkeisiin kriteereihin ja vaatimuksiin, joita Blåkläder asettaa myös valmistamilleen työvaatteille. 


TURVAKENKÄMALLISTOMME

 • Malli
  Nimi
  Hinta
  Väri
  Sertifikaatti
  Koot

 

 

 

“Työkengät ovat jalassa 10-11 tuntia päivässä, joten on erittäin tärkeää, että ne ovat mukavat ja toimivat niin kuin pitää.”

— Fredrik Larsson, Puuseppä

 

 

 

“Meille, jotka työskentelemme paljon katolla, on kenkien vakaus erittäin tärkeää.”

- Per Uddén, Puuseppä

Almost half of all occupational injuries in the Swedish building and construction industry – 47 percent – are repetitive strain injuries. These are by far the most common occupational injuries.
Source: Byggnadsarbetaren

 

 

YHTEISTYÖTÄ PARHAIDEN KANSSA

Laatu ja käytännöllisyys ovat aina tärkeimpiä tekijöitä tuotetta kehitettäessä. Tämä koskee myös jalkineita. Tuotteidemme käyttäjät tietävät parhaiten, mille tuotteemme altistuvat joka päivä. Pyrimme aina tekemään yhteistyötä sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka todella tietävät, mitä sekä meidän että asiakkaidemme vaatimusten täyttämiseen tarvitaan. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että teemme yhteistyötä parhaiden kanssa! — Anders carlsson, VD Blåkläder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LESTIEN ASIANTUNTIJA

Lesti on kuin auton alusta. Jos vakaus puuttuu, matka ei ole miellyttävä. Tästä syystä lesti on kaikkein tärkein asia hyvän istuvuuden ja koko jalkineen tasapainoisuuden kannalta. Tämän saavuttamiseen tarvitaan useiden vuosien kokemus, ja se on aidon käsityötaidon perusta. Fagus kuuluu niihin harvoihin yrityksiin, joilla on tällaista osaamista ja kokemusta, ja olemme kehittäneet lestejämme yhteistyössä yrityksen kanssa.

 

 

 

YHTEENSÄ 600 VUODEN KOKEMUS

Jotta voimme suunnitella toimivia jalkineita, meidän on ymmärrettävä jalkaterän toiminnan biomekaaniset edellytykset ja tiedettävä, mitä jalkaterän ja koko kehon tukemiseen koko työpäivän ajan tarvitaan. Tämän lähtökohdan pohjalta otimme yhteyttä Camp Prohon, jonka ortopedisillä insinööreillä on yhteensä yli 600 vuoden kokemus ortopediasta, jalkaterän biomekaniikasta ja kuntoutuksesta. Yhteistyössä Camp Pron kanssa pystymme tarkistamaan erilaisia lesteihin ja pohjallisiin liittyviä asioita ja syventämään osaamistamme, mikä on tärkeää tuotteidemme kehittämisessä.