Asiakasreferenssit


"Blåkläder ja NCC on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2009 ja ajan myötä siitä on kehittynyt jotain poikkeuksellista. NCC:llä, kuten suurimmalla osalla, on korkeat vaatimukset työvaatteiden turvallisuudesta, mukavuudesta ja laadusta. Kuitenkin on myös tärkeää, että työvaatteet valmistetaan hyvissä työolosuhteissa ja tuotannolla on vähäinen vaikutus ympäristöön esimerkiksi koskien kemikaaleja. Läheinen yhteistyö Blåkläderin kanssa mahdollistaa sen, että NCC voi aktiivisesti osallistua ja vaikuttaa näihin asioihin. " / NCC vuosikertomus

 

"Päätös yhteistyön jatkamisesta Blåkläderin kanssa perustui pääasiassa siihen, että olemme hyvin tyytyväisiä tuotteisiin, korkeatasoiseen palveluun, toimituksiin ja tapaan, jolla he toimivat kanssamme, muun muassa tuotekehityksessä ja tukipalveluissa. Se, että Blåkläder omistaa koko tuotantoprosessin - kankaiden ja komponenttien sisäänostosta jakeluun asti, on myös ratkaiseva tekijä sopimuksen jatkamisessa. Odotamme mielellämme hyvän yhteistyön jatkumista. "
- Jennie Khullar, Category manager – PPE, Skanska.

 


"Relacom halusi luotettavan ja vakaan toimittajan, joka tarjoaa laadukkaat työvaatteet, jotka toimitetaan oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Koska työntekijöitä on noin 1500 eri puolilla maata, oli logistiikan ratkaiseminen ja toimitusvarmuus tärkeät tekijät meille. Näemme, että tämän Blåkläder on hoitanut ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. " 
- Jan Petter Eliassen, CPO Relacom

 ”Turvallinen työskentely vaatii laadukkaat  ja haastavissakin olosuhteissa toimivat työvaatteet. Ramirentin henkilöstön tyytyväisyys Blåkläderin työvaatteisiin, asiantunteva palvelu sekä kilpailukykyinen hinnoittelu olivat tekijöitä, joiden vuoksi oli helppo jatkaa hyvää yhteistyötä Blåkläderin kanssa. " 
- Markus Aulin, Category manager, Non-fleet sourcing, Ramirent Finland Oy

 ”Työvaatteissa tuotteiden laatu ja toiminnan tehokkuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä yhteistyössä. Lisäksi vaadimme toimittajilta sähköisiä tilausjärjestelmiä sekä jatkuvaa toiminnan kehittämistä ja kustannustehokasta toimintaa. Blåkläder on pystynyt vastaamaan kaikkiin tarpeisiimme, joka on taannut pitkän yhteistyön jatkumisen. ”
- Seppo Kopsa, Konsernin hankintajohtaja, SRV Rakennus Oy

”Organisaatiolle, johon kuuluu monta eri ammattiryhmää ja monta työntekijää, on tärkeää, että Blåkläder jatkuvasti yrittää löytää uusia ratkaisuja pitäen kiinni omista kulmakivistään: Laadusta, toiminnallisuudesta, ulkonäöstä ja kestävyydestä. Se merkitsee YIT:lle niin uusitusta kuin turvallisuuttakin. Lisäksi meidän käyttöön räätälöity verkkokauppa sekä Blåkläderin kansainvälisyys painoivat vaakakupissa työvaatetoimittajaa valittaessa.”
- Timo Hämäläinen, YIT:n Hankintapäällikkö, YIT Oy