Blåkläder sopi miljoonien sopimuksen Lemminkäinen-konsernin kanssa

Blåkläder Oy on allekirjoittanut Suomessa kolmen vuoden sopimuksen Lemminkäisen kanssa. Sopimus kattaa koko Lemminkäinen-konsernin ja on arvoltaan noin 3 miljoonaa euroa Suomen osalta.

Työvaatteiden on oltava kestäviä, turvallisia, mukavia, eettisiä – ja kustannuksiltaan kilpailukykyisiä. ”Hallitsemme koko työvaatevalmistusprosessin aina materiaalien sisään ostosta valmiiden tuotteiden jakeluun asti. Oma tuotanto takaa hyvän laadun, toimitusvarmuuden sekä eettiset työolosuhteet”, kertoo Blåkläderin Suomen toimitusjohtaja Thomas Rönnholm.

Blåkläderin työvaatteiden turvallisuus oli yksi päätökseen vaikuttavista tekijöistä, kun Lemminkäinen valitsi uutta työvaatekumppania. ”Työturvallisuus on Lemminkäisen toiminnan ydin ja jatkuva kehittämisen kohde. Tämän johdosta Blåkläderin laajasta vaatevalikoimasta valittiin Lemminkäiselle työturvallisuutta selvästi parantava ja ilmeeltään moderni työvaatemallisto”, kertoo Lemminkäisen Category manager, Indirect sourcing, Antti Kuitto. ”Kun parantuneen työturvallisuuden lisäksi Blåkläderin toimintamalli todettiin myös kokonaiskustannuksiltaan erittäin kilpailukykyiseksi, oli päätös työvaatetoimittajasta helppo tehdä”, jatkaa Kuitto.

”Se, että Skanska, NCC, SRV, Peab ja Lemminkäinen ovat valinneet meidät kumppanikseen, kertoo vahvan konseptin toimivuudesta, ja siitä että Blåkläder on kokonaistaloudellisesti järkevä ja nykyaikainen ratkaisu”, kertoo Thomas Rönnholm.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500