VIHREÄT TEHTAAT

Kestävä ajattelu on Blåkläderin geeneissä. Siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että Myanmarin tehtaamme on saanut huippuarvosanan LEED Platinum. Kyse on LEED Green Building -sertifikaattijärjestelmän korkeimmasta tasosta ympäristön kannalta kestäville rakenteille. Se tarkoittaa suurta menestystä käynnissä olevalle ja tulevalle vastuullistyöllemme.  
 

LUE LISÄÄ

 

 

SOSIAALINEN VASTUU

Blåkläderille kestävyys merkitsee muutakin kuin ympäristöä. Sosiaalinen vastuu on se, mikä meitä tosiasiassa määrittää. Siksi turvallinen työsuhde, mahdollisuus terveydenhuoltoon ja toimialueidemme paikallisyhteiskunnan pitkäaikainen tukeminen ovat meille itsestäänselvyyksiä.
 

LUE LISÄÄ

 

 

PITKÄJÄNTEINEN
SITOUTUMINEN

Aurinko on ihmisten olemassaolon edellytys ja lähes loputon energianlähde, jolla on pieni ilmastovaikutus. Käyttämällä aurinkopaneeleja ja vesijäähdytteisiä ilmastointilaitteita ja pienentämällä vedenkäyttöä, otamme pitkäjänteisen vastuun vaatteiden tuotannosta ja niiden ilmastovaikutuksesta.

 

LUE LISÄÄ

"YLI 60 VUODEN OMISTAUTUMINEN KESTÄVILLE TYÖVAATTEILLE"

THOMAS RÖNNHOLM,  TOIMITUSJOHTAJA BLÅKLÄDER OY

KESTÄVÄ KEHITYS

Meille vastuullinen tuotanto on keskipisteessä ja olemme vakuuttuneita siitä, että se kulkee käsi kädessä hyvin liiketoimien kanssa. Kun jokaisella vaatteella on pidempi elinkaari ja tuotanto on vastuullista, voimme valmistaa parempia tuotteita, jotka kestävät pidempään. Jos haluat tietää lisää kestävän kehityksen työstämme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

ANN CARLSSON

SUSTAINABILITY MANAGER

OTA YHTEYTTÄ