Tuoteopas Blåkläderin työvaatteista

Millaisia vaatimuksia asetat työvaatteillesi? Niiden pitää olla kestävät ja toimivat, mutta myös tyylikkäät ja mukavat? Blåkläder on tarkoitettu sinulle, joka et tyydy halpaan kertakäyttötavaraan, vaan haluat toimivia laatutuotteita. Sinun tapaasi mekin suhtaudumme työhömme hyvin vakavasti ja olemme sitä mieltä, että jokaisen yksityiskohdan on oltava suunniteltu ja toteutettu huolella, jotta työvaate todella toimii ja kestää koviakin otteita.

Työhousuissamme on eniten rasitetuissa kohdissa kolminkertaiset saumat, jotka on ommeltu erikoiskoneilla omissa tehtaissamme. Yhden housuparin ompelemiseen kuluu lähes kilometri lankaa. Tuloksena on tuolloin työvaate, joka on niin vahva, että saumoille voidaan myöntää elinikäinen takuu. Siinä vain yksi kaikista niistä yksityiskohdista, jotka erottavat kunnon laatuvaatteen halvalla tuotetusta massatuotannosta. 

Koska omistamme koko tuotantoketjun suunnittelusta valmistukseen ja varastointiin, voimme olla varmoja siitä, että asiakkaan ostama tuote on juuri niin hyvä kuin sen pitääkin olla. Pidempään kestävät työvaatteet eivät säästä ainoastaan sinun rahojasi vaan myös maapallon luonnonvaroja. Kestävä ratkaisu sekä sinun, meidän että ympäristön kannalta.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin.