Työvaatteita ympäristö huomioiden

Blåkläderin tuotantoyksiköissä valmistuu vuosittain 2,5 miljoona vaatetta Euroopan markkinoille.

Työskentelemme voimakkaasti pienentääksemme tuotteidemme ja niiden tuotannon mahdollisia negatiivisia vaikutuksia ympäristöön. Rajoitamme ja valvomme kaikkea mm. kemikaaleja, lämpöä, sähköä ja kuljetusta.

Uskomme, että yksi kulmakivistä kestävään ympäristötyöhön on avoin kommunikointi ja vierailut toimittajiemme luona sekä tuotantoyksiköissämme. Siksi matkustamme säännöllisesti toimittajiemme luokse, luodaksemme pitkäaikaisen yhteistyösuhteen ja varmistaaksemme, että kaikkia ympäristövaatimuksiamme noudatetaan. Ollaksemme aivan varmoja, asetamme etusijalle toimittajat, joilla on selkeä ympäristöohjelma. Samalla suunnittelemme kaikki tuotteemme niin, että ne ovat korkealaatuisia ja kestävät käytössä pitkään –ja näin säästävät maailman luonnonvaroja.

Blåkläder on sertifioitu ISO14001 ympäristönhallinta sertifioinnin mukaan ja jatkuvasti kehitämme toimintaamme ympäristön hyväksi. Olemme myös liittyneet REPA:an ja siten noudatamme vastuutamme kierrättää muovit, metalli, paperi ja pahvi.

Noudatamme myös RAECH, 1907/2006/EC, EU:n kemikaaleja ja niiden turvallista käyttöä koskevaa lainsäädäntöä. Kemikaalityömme jatkeena pyrimme ensisijaisesti käyttämään Ökö-tex sertifioituja materiaaleja ja komponentteja.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500

  • REACH

    REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) on EU:n kemikaaleja koskeva lainsäädäntö. Laki astui voimaan 1 tammikuuta 2007. Lisää tieto täältä.


  • REPA

    Ruotsin yritys- ja teollisuussektori on tehnyt yhteisen järjestelmän helpottaakseen lain piiriin kuuluvien yritysten pakkausten keräystä ja kierrätystä. Lue lisää.